Μεταμορφική Τεχνική και Ρέικι

Η Μεταμορφική Τεχνική γίνεται στα πόδια, από τους αστραγάλους και κάτω, στα πλευρά των ποδιών και τα δάχτυλα, με ειδικές κινήσεις των χεριών του θεραπευτή.
Είναι μια μοναδική συνεισφορά στον τομέα της εναλλακτικής θεραπείας, στην οποία αναζητείται θεραπεία, αλλαγή και αναμόρφωση του ατόμου.
Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό και με το ρείκι, έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Ο θεραπευτής αντί να συγκεντρώνει την προσοχή του σε συμπτώματα και προβλήματα, απλώς προμηθεύει στο άτομο ένα εσωτερικό περιβάλλον, ελεύθερο από κατευθύνσεις, παρεμβάσεις και προκαθορισμένες ιδέες. Έτσι βρίσκει την δύναμη, καθοδηγούμενος από την εσωτερική του νοημοσύνη, να απαλλαγεί από ότι τον ταλαιπωρεί και τον βασανίζει σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά (φοβίες, ανασφάλειες, παιδικά τραύματα, άγχος κ.λπ).

Η δύναμη της ζωής μέσα στο κάθε άτομο καθοδηγούμενη από την εσωτερική του νοημοσύνη, μπορεί να κινήσει την ενέργεια του σε νέα κατεύθυνση. Το κάθε άτομο έχει μέσα του όλες τις πληροφορίες από την στιγμή της σύλληψης του και μέσω της Μεταμορφικής Τεχνικής, το βοηθάμε να επαναφέρει αυτές τις πληροφορίες στην επιφάνεια και να απαλλαγεί από οτιδήποτε αρνητικό έχει βιώσει, για να ζήσει μια καινούργια ευτυχισμένη και χαλαρή ζωή.

Λόγω της απλότητας και του γεγονότος ότι μια συνάντηση με ένα θεραπευτή είναι ευχάριστη, πολλά άτομα χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική κάθε εβδομάδα σαν μέθοδο αναμόρφωσης και παράλληλα σαν αναγνώριση των ίδιων των ικανοτήτων τους.

Για να πετάξει η πεταλούδα, πρέπει να εγκαταλείψει τη χρυσαλίδα της, έτσι και εμείς για να βιώσουμε μια ισορροπημένη ζωή, πρέπει να αποβάλουμε τη χρυσαλίδα μας. Η χρυσαλίδα μας είναι οι ψευδαισθήσεις και τα περιοριστικά πιστεύω μας, που πρέπει να ελευθερωθούμε από αυτά, για να μπορέσουμε να έχουμε μια ισορροπημένη ζωή, γεμάτη υγεία, γαλήνη και ευτυχία.

Η μεταμορφική τεχνική είναι ιδιαίτερα καλή και για τα παιδιά, αφού τα βοηθάει στην ισοφάριση του εγκεφάλου, αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου, για ευφυία, καθώς επίσης και σε προβλήματα υγείας που τα ταλαιπωρούν, όπως φοβίες, ανασφάλειες και συναισθηματικά θέματα.
Ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι λεπτά και ευαίσθητα και μπορεί να τους συμβεί κάτι αρνητικό το οποίο θα μείνει στο υποσυνείδητο τους.
Τα πόδια μας, λένε την ιστορία μας και είναι ο καθρέφτης μας, το τι είμαστε και τι βιώνουμε στη ζωή μας.

Η Μεταμορφική Τεχνική, μας βοηθά να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό.
Χρησιμοποιώντας μαζί με την Μεταμορφική Τεχνική και το Ρείκι, τετραπλασιάζεται η ενέργεια και φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.